BRIDGESTONE LM001 205/60R16 92H AO 3PMSF

205/60R16 92H AO
Tire Season Index Žieminės · Premium
Tire Fuel Saving Index C Tire Wet Pavement Index B Tire Noise Index 72dB
Pristatymas Pristatymas: 12 - 14 d.d.
Likutis, vnt.: Teirautis
*Nurodyta prekės kaina galioja tik perkant internetu.
110,91 €
Daugiau
Modelis LM001
Plotis 205
Skersmuo 16
Aukštis 60
Prekės ženklas BRIDGESTONE
Sezonas Žieminės
Automobilio tipas Lengvasis automobilis
Greičio ideksas H - 210 km/h
Apkrovos indeksas 92
M+S Taip
Padangos tipas Nedygliuota
Kuro taupymas C
Šlapia danga B
Triukšmo klasė 2
Triukšmas, dB 72
Segmentas Premium
Homologacija AO
3PMSF 3PMSF

„Bridgestone“ pristatydama naująsias „Blizzak LM001“ žiemines padangas pabrėžia, kad jose suderintos technologijos garantuoja maksimalių privalumų ir saugumo rinkinį:

-       Į viršų platėjantys šoniniai grioveliai skirti geriau suspausti sniegą taip padidinant sukibimą ir sutrumpinant stabdymo kelią važiuojant snieguota ar apledėjusia kelio danga.

-       Kita savybė skirta pagerinti padangos charakteristikas ant šlapios kelio dangos - apvalūs blokelių kraštai, kurie užtikrina greitesnę vandens tėkmę padangos grioveliais taip mažinant akvaplanavimo susidarymo galimybę.

bridgestone LM001

-       Kryptinis protektoriaus raštas su į kraštus platėjančiais grioveliais efektyviau šalina vandenį iš po padangos.

-       „LM001“ padangoms pritaikyta pažangi 3D griovelių išdėstymo technologija, pagal kurią visas padangos paviršius yra padengtas smulkiais grioveliais, kurie užtikrina maksimalų sukibimą ant sausos, šlapios, snieguotos ar apledejusios kelio dangos bei tolygesnį padangos devėjimąsi.

Dar vienas „LM001“ žieminių padangų pranašumas, lyginant jas su ankstesnės kartos „Blizzak“ serijos padangomis – sumažėjęs svoris. „Blizzak LM001“ svorį pavyko sumažinti dėka naujų padangų gamybai naudojamų medžiagų. Taip pat tai padeda mažinti ne tik bendrą CO2 emisijos rodiklį, bet padeda sumažinti padangų skleidžiamą triukšmą bei automobilio kuro sąnaudas.

ADAC 2014 metų žieminių padangų testų labai rekomenduojamos padangos. Ypatingai gerai įvertintos savybės važiuojant šlapiu asfaltu, taip pat išskirtos, kaip ypač tylios.

Bridgestone BlizzakLM001

brand_logo

Mums svarbiausia pasiūlyti Jums geriausią technologiją, kokybę ir aptarnavimą, kad ir kokioje pasaulio vietoje Jūs begyventumėte. Bendrovė „Bridgestone“ nori įkvėpti ir paskatinti Jus. Tai ko Jūs ieškojote - „Bridgestone“ padangos, kurios tinka visiems automobiliams ir visoms vairavimo sąlygoms. Nepriekaištingas automobilio valdymas, puikus sukibimas, saugus ir komfortiškas vairavimas.

„Bridgestone“ - aukščiausia kokybė, garantija ir didžiausias prestižinių padangų pasirinkimas!