Naujosios Bridgestone Blizzak WS80 skirtos lengvųjų automobilių vairuotojams norintiems būti užtikrintiems, kad bet kokie žiemos iššūkiai bus lengvai įveikti. Kuo vairavimo sąlygos blogesnės, tuo patikimesnes ir geresnes savybes demonstruos naujausios Blizzak serijos padangos.

Šios serijos padangose Bridgestone panaudojo geriausias ir pažangiausias technologijas, tokias kaip naujos kartos NanoPro-Tech daugialypį gumos mišinį, kuris išsiskiria ypatingai geru vandens išstūmimo efektu ir nesuskaičiuojama daugybe mikro dalelių sukuriančių nepriekaištingą sukibimą važiuojant sniegu ir ledu. Tokia kombinacija suteikia padangoms puikų universalumą - saugiai važiuoti tiek šlapia tiek apledėjusia kelio danga. Padidintas protektoriaus blokelių skaičius ir tankumas (lyginant su akstesniu modeliu) suteikia dar geresnį padangos pravažumą sniege. Platūs išilginiai grioveliai ir daugybė griovelių nukreiptų į padangos kraštus greitai ir patikimai pašalina vandens ir pažliugusio sniego perteklių bei suteikia patikimą automobilio kontrolę. Tuo tarpu 3-D zig-zag tipo lamelės atsako už gerą sukibimą važiuojant sniegu.

Blizzak WS80 padangų protektoriaus raštas optimizuotas, kad kuo tolygiau priglustų prie važiuojamosios dangos ir vienodai pasiskirstančios jėgos suteiktų geresnį bendrą stabilumą bet kokiomis vairavimo sąlygomis.

Blizak WS80